Новини


НОВА ГАМА : IGOL PROPULS !

НОВА ГАМА : IGOL PROPULS !

28-11-2019

IGOL представи ново поколение от гамата си смазочни материали, специално разработени за двуколесни превозни средства.

PROPULS PERFORMANCE и PROPULS EVOLUTION!

Гамата е преработена и технически подобрена, за да бъде в перфектна хармония с нуждите на всички двуколесни.

Повече от 70 години IGOL се фокусира върху изследователска и развойна дейност с нови, иновативни формули за по-голяма ефективност.

В непрекъснато променящия се свят на смазочните материали, IGOL  развива своите продукти, за да отговори на нуждите на водачите и тези на производителите.

По случай 70-годишния си юбилей, IGOL представя новата си гама, състояща се от две продуктови линии: IGOL PROPULS PERFORMANCE и IGOL PROPULS EVOLUTION.

Новата гама е посветена на света на двуколесните превозни средства от вчера и днес, с продукти пригодени за винтидж модели, както и за  моделите от последно поколение. IGOL предлага разнообразие от продукти за двигатели и трансмисии , за оптимална поддръжка на двуколесни. IGOL работи със своите клиенти от 70 години, за да ги подкрепи в поддръжката на мотоциклети и скутери, и да им помогне да подобрят удовлетворението и спокойствието на водачите.

За всеки модел продукт!

С подходящи степени на вискозитет и техните състави от ново поколение, смазочни материали IGOL отговарят на нуждите на европейските и азиатските производители. Нивата на производителност са многобройни и потвърждават предимствата на технологията Ester:
- По-добро задържане на масления филм при висока температура
- По-добра устойчивост на окисляване
- Стабилност на вискозно масло в горната и долната част на двигателя по време на фазите на съхранение (подобрена защита)
- Стабилност на вискозитета при високо напрежение на срязване и други
 

We have the lubricant you need!

https://www.igol.com/wp-content/uploads/2019/11/igol-propuls-moto-nov-2019.pdf