Новини


Еврорали ЕООД с участие в изложение MachTech и InnoTech 2017

Еврорали ЕООД с участие в изложение MachTech и InnoTech 2017

07-04-2017

За втора поредна година Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира и финансира участието на 19 български фирми на международните изложби за машини, технологии и индустриално оборудване „MachTech и InnoTech 2017“. Събитието се проведе  от 04 до 07 април 2017 в  Интер Експо Център – София.

Еврорали участва в  7-мото издание на изложението, заедно с 120 водещи компании, които представиха над 250 световни бранда и най-новото от света на технологиите – колаборативен робот, ново поколение лазери, специализиран софтуер, новостите в 3D печата и други. В програмата бяха предвидени организирани срещи за бизнес коопериране и технологичен трансфер.

„MachTech Expo 2017“ е специализирано изложение за металорежещи и металообработващи машини, инструменти за повърхностна обработка, закаляване и термообработка, проектиране, технологии за заваряване, хидравлични и пневматични устройства, аксесоари за рециклиране и опазване на околната среда.

„InnoTech“ представя нови технологични решения в  областта на индустриалната автоматизация, мрежи и софтуер, 3D принтиране, електроника и роботика, качествен контрол и тестване, проектиране, консултации и развойна дейност.